Hakan Balta teknik ekibe katılacak..

Süper Lig'de bu sezon ilk üçün dışında kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon öncesi yapılanma çalışmalarına başladı. Teknik ekibini değiştireceğinin sinyallerini uzun süre önce veren Terim'in yeni yardımcıları yavaş yavaş belli oluyor. Futbol hayatını noktalayan Selçuk İnan'ın ardından yeni sezonda Hakan Balta da, teknik ekipte yer alacak..

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer döneminde yalnızca futbolcular değişmeyecek gibi görünüyor.. Teknik heyette değişiklik yapmaya hazırlanan Fatih Terim, bu sezon futbol hayatını noktalayan Selçuk İnan'ın yanı sıra iki sezon önce jübile yapan eski öğrencisi Hakan Balta'yı da yanına alacak. Galatasaray'da yaklaşık 11 yıl forma giydikten sonra kariyerinin son yılında Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan ancak devre arasında Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte yeniden A takım kadrosuna dahil edilen Hakan Balta'nın antrenörlük eğitimlerini tamamladığı ve yeni sezonda Terim'in yardımcıları arasında yer alacağı belirtildi. 

Geçtiğimiz aylarda yardımcı antrenörlük görevinden Hasan Şaş'ın ardından iki eski oyuncusunu ekibe katacak olan Fatih Terim'in ayrıca kondisyoner konusunda da değişikliğe gitmesi bekleniyor. 

Almanya doğumlu olan ve üç dil bilen 37 yaşındaki Hakan Balta, milli takım formasını da 50 kez giyme başarısını göstermişti. Galatasaray'da bir dönem kaptanlık bandını da taşıyan Hakan Balta, kariyerinde toplamda 443 resmi maçta forma giyerken bunların 334'ünde Sarı-Kırmızılı formayı taşıdı. Savunmada sol bek ve stoper pozisyonlarında görev yapan Balta, futbolculuk kariyerinde 5 lig - 3 kupa - 5 Süper Kupa olmak üzere toplamda 13 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0