Falcao ve Lemina bir sezonun yarısını kaçırdı!

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından çıkılan maçlarda sakatlıklar nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşayan Galatasaray’da tedavilerine devam edilen Radamel Falcao ile Mario Lemina, bu hafta oynanılan Göztepe maçının kadrosunda da yer almadı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Radamel Falcao ve Gabonlu dinamosu Mario Lemina neredeyse bir sezonu kaçırdı! Teknik direktör Fatih Terim'in kadro planlarında büyük bir yere sahip olan iki yıldızın sakatlığı sebebiyle uzun bir süre takımdan uzak kalması dikkat çekerken, şampiyonluk yarışında teknik heyetin eli - kolu bağlandı. 

Sarı kırmızılılarda büyük umutlarla takıma kazandırılan ancak beklenin verimin bir türlü alınamadığı Falcao, transferinden sonra oynanan 42. resmi maçın 20’sini sakatlığı nedeniyle kaçırdı. Tüm resmi maçlarda 22 kez Galatasaray forması giyen Kolombiyalı oyuncu bu maçlarda 11 gol kaydetti. 

Lemina ise Galatasaray’a geldiği günden bu yana sakatlık sebebiyle resmi maçlarda 13. kez takımını yalnız bıraktı. Gabonlu yıldız 20 lig, 4 Şampiyonlar Ligi, 4 Türkiye Kupası olmak üzere 28 maçta görev yaparken 1 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0