Jimmy Durmaz transfer ateşini yaktı!


Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mariano ile vedalaşarak Olympiacos forması giyen Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray'da transfer ateşini Jimmy Durmaz yaktı. Galatasaray'a imza atması ve resmi açıklamaların yapılması beklenen Norveçli sağ beke sosyal medyadan mesaj gönderen Durmaz, gelişmeleri de doğrulamış oldu.

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz, sarı-kırmızılıların transfer gündeminde olan Olympiakos'tan eski takım arkadaşı Omar Elabdellaoui'nin paylaşımına, "Tebrikler kardeşim, yakında görüşürüz." yorumunda bulundu. Durmaz'ın bu yorumu sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırırken, bu yorumunun altına taraftarlar da binlerce yorum yaptı.

Olympiakos'la sözleşmesi sona eren Omar Elabdellaoui'nin sarı-kırmızılı ekiple 3 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0