Jayson Granger: Galatasaray taraftarı, Uruguay’daki futbol taraftarlarına çok benziyor.

Jayson Granger
2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında ülkemizde Anadolu Efes forması giyen ve daha sonrasında Baskonia‘ya giderek kariyerini Bask ekibinde sürdüren Jayson Granger, Tenfield.com’a açıklamalarda bulunurken Galatasaray taraftarından övgüyle söz etti. 

Jayson Granger kariyerinde en çok etkilendiği taraftarların Galatasaray taraftarı olduğunu söylerken sarı-kırmızılıları Uruguay'daki futbol taraftarlarına benzetti. 

Kariyerinin Türkiye günleriyle ilgili soruları da yanıtlayan Granger, “Kendilerinin en iyi taraftar grubu olduklarını iddia edenler İstanbul’a bir gitmeli değil mi?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

“Kesinlikle. Kıyas götürmez. Türk taraftarlar çok tutkulu. (Gülüyor.) Bu yüzden hep söylerim, ilk maçımda Galatasaray deplasmanında oynuyordum. Tabii hem futbol hem de basketbol taraftarları var. 40 dakika oynadım, kazandık ve salonun hem içinde hem de dışında o enerjiyi, o titreşimi hissediyordum. Bence Galatasaray taraftarı, Uruguay’daki futbol taraftarlarına çok benziyor.” (Eurohoops) 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0