Jesus Jimenez: Galatasaray göz önünde olan bir kulüp..

Polonya Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken ve Galatasaray scout ekibi tarafından takip edildiğine yönelik haberler çıkan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Jesus Jimenez, transfer gündemine dair sitemize açıklamalarda bulundu. İspanyol oyuncu kendisine gelen resmi bir teklif olmadığını belirtirken, Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu ve Avrupa'da göz önünde olduğunu ifade etti.

Öncelikle röportaj teklifimizi kabul ettiğin için teşekkür ederiz. Klasik bir soruyla başlayalım, nasılsın?
Ben de size teşekkür ediyorum. Gayet iyiyim ancak pandemi nedeniyle takvim bu sene çok sıkışık olduğu için sadece 2 hafta iznim var. Tatildeyim sezonun yorgunluğunu atıp, güç topluyorum. Buradan sizlere ve okuyucularınıza sevgilerimi gönderiyorum.

Seni tanımayanlar için, saha içerisinde kendini anlatır mısın?
Tam olarak komple bir oyuncuyum. Takım arkadaşlarımla kombine paslar yapmayı severim, bununla birlikte driblinglerime de çok güveniyorum. En önemli kozum oyunu dikine oynamam diyebilirim.

Gornik Zabrze’de iyi bir sezon geçirdin ve bu sezon 12 gol - 8 asist ile oynadın. Sezon senin adına nasıl geçti? Gelecek planların nelerdir?
Bireysel seviyeme bakacak olursak çok iyi bir sezon geçirdiğini söyleyebilirim. Bir sol kanat oyuncusu olarak 12 gol ve 8 asist benim adıma çok güzel istatistikler oldu. Gelecek hakkında konuşmak hep zordur. Futbolda ise daha da zor, çünkü günden güne her şey değişebiliyor. Şu an sadece tatilimden zevk almayı düşünüyorum.

Galatasaray’ takip ediyor musun? Kulüp hakkında bilgiye sahip misin?
Galatasaray’ı kim bilmez ki? Baktığınız zaman her sene ya Şampiyonlar Ligi‘nde ya da Avrupa Ligi’nde yarışın içindeler. Sürekli göz önünde olan ve futbolseverlerin, futbolcuların bildiği bir kulüp.

Galatasaray sana bir sözleşme teklif etti mi? Türk basınında bu tarz haberler çıktı..
Şu ana kadar bana gelen bir teklif olmadı.

Galatasaray’da oynama fikrine nasıl bakıyorsun?
Şu an için sadece ailemle beraber geçirdiğim tatilden zevk almaya odaklandım, çünkü bu sene tatilim çok kısa olacak. Sonrasında menajerimle ve en önemlisi kulüple birlikte değerlendirip bakacağız.

****
FCN BLOG ÖZEL İÇERİĞİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0