Kaan Ayhan transferinde ezeli rakipler karşı karşıya!

Gelecek sezon kadrosundaki yerli rotasyonunu güçlendirmek ve gelecek vaadeden isimleri kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, milli savunmacı Kaan Ayhan'ın adını listenin ilk sırasına yazdı. Düsseldorf'un küme düşmesi sonrasında sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunan 25 yaşındaki yıldız da teklife sıcak bakıyor!

DHA'nın haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu'nun, yabancı kuralında değişikliğe gitmesinin ardından futbol kulüplerinin de transferde öncelikleri yerli oyuncular oldu. Daha önce Mert Hakan Yandaş transferinde karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe, bu sefer de Fortuna Düsseldorf forması giyen milli futbolcumuz Kaan Ayhan için rakip oldu.

KAAN'IN İLK TERCİHİ G.SARAY
Alman ekibinin küme düşmesi üzerine 2.5 milyon Euro serbest kalma maddesini kullanarak oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen iki takım, görüşmelere başlarken; Kaan Ayhan'ın ise ilk tercihinin sarı-kırmızılılar olduğu belirtildi. Galatasaray yönetiminin Düsselfdorf’a serbest kalma bedelini ödeyip Kaan’ı kadrosuna katması beklenirken; 25 yaşındaki futbolcunun bu tercihinin sebebinin milli takımda da bir dönem hocası olan Fatih Terim olduğu öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yapan Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan, her iki Süper Lig devinin de oğluna talip olduğunu doğrulamıştı. Erol Ayhan, "Evet iki kulübün de ilgisi var. Oğlum da Türkiye'de oynama fikrine sıcak bakıyor." ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE VE ATALANTA DA TALİP
Şu anki şartlarda Milli futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmayı düşünen Fenerbahçe’nin, Almanlar’la ortak noktada buluşması durumunda hemen Kaan tarafıyla masaya oturacağı konuşuluyor. Bu sezon stoper mevkiinde büyük sıkıntı çeken Kanarya, tecrübeli oyuncuyu transfer etmesi durumunda onun çok yönlülüğünden de faydalanacak. Çünkü Kaan, savunmanın göbeğinde oynamasının yanı sıra sağ bek ve orta sahada da görev yapabiliyor.

Kaan’la Türkiye dışından İtalyan ekibi Atalanta’nın da ciddi anlamda ilgilendiği konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0