Maicon geri döndüğünü açıkladı!

Bir buçuk sezondur Al-Nasr kulübünde kiralık olarak forma giyen Maicon, kulüpler arasındaki anlaşmanın sağlanamaması nedeniyle Galatasaray'a geri dönüyor. Satılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı savunma oyuncusu yaptığı açıklamada Arabistan ekibinden ayrıldığını ve Galatasaray'a geri döndüğünü açıkladı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Marcao ve Luyindama'yı kadrosuna katan Galatasaray, transfer döneminin kapanmasının ardından bir kaç gün sonra Brezilyalı tecrübeli stoperi Maicon'u bir buçuk yıllığına kiralık olarak Suudi Arabistan kulübü Al-Nasr'a göndermişti. Sarı-Lacivertli forma altında 1.5 yılda başarılı bir performans sergileyen Brezilyalı oyuncu, kulübünün ligde uzun bir aradan sonra yaşadığı şampiyonlukta da büyük pay sahibi olmuştu. Arabistan ekibinde kaptanlığa kadar yükselen Maicon, sezonun sona ermesinin ardından iki kulüp arasındaki görüşmelerin tıkanmasının ardından İstanbul'a geri döndüğünü açıkladı.

Bir süredir bonservis pazarlıkları sürdürülen Maicon, kişisel hesabından yaptığı açıklamada "Al Nasr'da geçen harika bir buçuk yılın ardından yönetime, taraftarlara, takım arkadaşlarıma bana olan tüm katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Birlikte harika zaferler kazandık ve müthiş anılar biriktirdik. Şimdi Galatasaray'a geri dönme zamanı." ifadelerini kullanarak geri döndüğünü resmen açıkladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0