Younes Belhanda için ayrılık vakti!

Galatasaray'da bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve bir süredir ismi Arap kulüpleriyle anılan Younes Belhanda için yolun sonu geldi. Teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezon planlarında yer almayan Faslı oyuncunun transferi için Al-Nasr ve Al-Hilal kulüpleriyle anlaşma yakın..

Habertürk'te yer alan habere göre; Süper Lig'de sezonu 6.sırada bitiren Galatasaray'da yönetim ve teknik heyet yeni sezon planlamasına başladı. İlk olarak takımdan ayrılacak isimlere odaklanan sarı-kırmızılıların ana gündem maddesi ise Younes Belhanda oldu. Arabistan'dan talipleri bulunan Faslı futbolcunun gidişine onay verildi. Al-Nasr ve Al-Hilal ekiplerinin radarında bulunan yıldız isim için 5 milyon Euro civarında bonservis belirlenirken görüşmelerin son aşamada olduğu, yönetimin yakın zamanda transferin sonuçlanmasını beklediği kaydedildi.

2017-2018 sezonunun başında Dinamo Kiev'den bonuslar dahil 10 milyon Euro karşılığında transfer edilen Younes Belhanda kulüpten yıllık 3.3 milyon Euro kazanıyordu. Galatasaray yönetimi bu transferle hem bu yüksek maliyetten kurtulmayı hem de bonservis geliri elde ederek yeni transferler için kaynak yaratmayı hedefliyor.

30 yaşındaki Younes Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla 33 resmi maçta görev yaparken, 7 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0