Kısa zamanda çok iş yapacaklar!

Süper Lig'deki son 5 maçından 4 beraberlik, 1 yenilgi ile ayrılan Galatasaray'da şampiyonluk umutları tükendi… Pazar günü Trabzonspor'la oynayacağı karşılaşma Aslan için büyük önem taşıyor ancak kazansa bile rakibiyle arasında üç puan fark kalacak. Teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon için planlamalara başlarken, yönetim de çalışmalara başladı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonunda süre kısıtlaması olmasına karşın oldukça hareketli günler bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla ve scout ekibiyle yaptığı toplantılar sonucunda kadroda yapacağı revizyon için yol haritasını belirlerken, geçtiğimiz günlerde yönetimle yaptığı görüşmenin ardından çalışmalara hız kazandı. Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken şampiyonluk yarışından bir adım uzakta kalan Aslan, hem saha içi hem de saha dışında başarıya ulaşmak için mücadele veriyor.

SATIŞLARLA KASAYI GÜÇLENDİRECEK
Kiralık sözleşmeleri sona eren Maicon, Mbaye Diagne ve Ryan Babel resmen Galatasaray'a dönseler de teknik direktör Fatih Terim tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmüyorlar. Bu üç oyuncudan kurtulmaya çalışacak sarı-kırmızılı kulübün ayrıca takımın yüksek maliyetli yıldızları Younes Belhanda, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao için gelecek tekliflere de kapısı açık. Galatasaray'da eğer bu isimlerin satışı gerçekleşirse önemli bir kaynak sağlanacak ve FFP kapsamında transferde de büyük bir hareket alanı açılacak.

10 MİLYON ÜZERİ HER TEKLİF KABUL EDİLECEK
Bütçesinde yüzde 30'a yakın tasarruf sağlayacak olan Aslan hem de bonservisli transferler için kaynak oluşturacak. Yıllık ücretleri düşük Luyindama ve Marcao'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Fatih Terim, iki stoperinden de memnun ancak 10 milyon Euro'nun üzerinde teklif gelmesi halinde ikisinin de satışına izin verilecek.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0