Seri'yle bir yıl daha!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezonun kadrosunu kurmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Deneyimli teknik adam bu sezon kiralık olarak forma giyen Jean-Michael Seri'nin takımda kalmasını isterken, Fildişili yıldız orta saha için Fulham ile görüşmeler başladı. Galatasaray yönetimi yıldız oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmak yerine bir yıl daha kiralamak istiyor.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; İngiltere'de alt ligde oynamak istemeyen Seri, bonservisine sahip olan Fulham'a dönmeyi düşünmüyor. İngiliz ekibi ise iki sene önce 30 milyon Euro ödediği Fildişili yıldızı, 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli karşılığında satmanın planlarını yapıyor.

Galatasaray'da son maçlarda başarılı bir performans sergileyen ve teknik direktör Fatih Terim'in oyun planında önemli bir yere sahip olan Seri'nin transferi konusunda yeniden girişim yapılması kararlaştırılmıştı. Kiralık sözleşmesindeki 18 milyon Euro satın alma opsiyonunu kullanmayan Galatasaray, 28 yaşındaki orta sahayı kiralamak için tüm şartlarını zorlayacak. Ancak Seri'ye Fransa'dan ciddi talipler var. Lyon bu transferde ısrarcı. Monaco da Seri ile ilgileniyor.

SERI DE KALMAK İSTİYOR
Öte yandan burada Seri'nin isteği de son derece önemli.. Fildişi Sahilli oyuncu Galatasaray'da devam etmek niyetinde. Yönetim de Fatih Terim'in raporu doğrultusunda görüşmelere başladı. İlk teklif oyuncuyu satın alma opsiyonuyla bir sezon daha kiralamak. Ve hatta rakamlar bile sunuldu.

Bu sezon için kiralama bedeli olarak kulübüne 1.5 milyon Euro, oyuncuya ise 2 milyon 800 bin Euro ödeyen Galatasaray'ın yeni teklifi, kiralama bedeli olarak Fulham'a 1 milyon 250 bin Euro ve Seri'ye ise 2 milyon 350 bin Euro oldu. İngiliz ekibinin cevabı bekleniyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0