Maicon için anlaşma yakın!

maicon al nasrGalatasaray'ın geçen sezon devre arasında Al-Nasr'a kiraladığı ve sezon sonunda bonservisini vermeye hazırlandığı Maicon konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Brezilyalı stoperin transferi için kulüplerin anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. 

Geçtiğimiz sezonun ortasında 1.7 milyon euro kiralama bedeli karşılığında Al-Nasr'a giden Maicon, Suudi Arabistan ekibinde başarılı bir performansa imza atmıştı. Kiralık sözleşmesinin bitimine sayılı günler kala Maicon konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Suudi Arabistan medyasında çıkan son haberlerde Maicon konusunda Galatasaray ve Al Nasr kulüplerinin anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. 1.5 yıldır kiralık olarak Suudi ekibinde forma giyen Brezilyalı savunmacı için 3 milyon Euro bonservis ödeneceği iddia edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0