Marcelo Saracchi ile yollar ayrılıyor!

marcelo saracchi
Bu sezon pandemi arasının ardından ligde düşüşe geçen Galatasaray, gelecek sezon yeniden şampiyonluğa ulaşabilmek adına transfer çalışmalarına hız verdi. Birçok isimle ilgilenen Cimbom'da takımdan gönderilecek isimler de netleşiyor. Galatasaray'ın sezon sonunda Marcelo Saracchi ile yolları ayıracağı iddia ediliyor. 

Almanların en yüksek tirajlı gazetesi Bild'de yer alan habere göre; Galatasaray, performansından memnun olmadığı Marcelo Saracchi'nin kiralık kontratını sonlandırmak için Leipzig yönetimiyle görüşüyor. Alman ekibi de oyuncuyu yeni sezonda kadroda düşünmüyor. Cimbom, Saracchi'nin kiralık sözleşmesini feshedip yerine daha iyi bir sol bek getirmenin hesaplarını yapıyor. 

Devre arasında 1.5 yıllığına kiralanan Marcelo Saracchi, Galatasaray formasıyla 5 resmi maçta görev kaldı. 22 yaşındaki Uruguaylı sol bek bu maçlarda 1 gol atarken 4 de asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0