Mario Lemina'yla devam edilmeyecek!

Galatasaray'ın sezon başında Southampton'dan kiraladığı ve gösterdiği performansla dikkat çeken Mario Lemina, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kaldı. Teknik direktör Fatih Terim'in planlarında önemli bir yere sahip olmasına karşın sık sık sakatlanarak takımını yalnız bırakan Gabonlu yıldız oyuncuyla gelecek sezon yola devam etmeme kararı alındı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon yola kimlerle devam edeceğine dair çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Mario Lemina her ne kadar saha içinde görev aldığı dönemlerde başarılı bir performans sergilese de, sık sık sakatlanması başına dert açtı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 16 maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakırken, forma giydiği 5 maçta da sakatlanarak kenara geldi. Bu durum teknik heyetin tepkisini çekerken, tabir-i caizse "müzmin sakat" olan Gabonlu oyuncuyla gelecek sezon yola devam etmeme kararı verildi. Kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından İngiliz ekibine dönecek olan Mario Lemina'nın ligde kalan son iki haftada da forma giymesi beklenmiyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0