Volkan Babacan için görüşmeler başlıyor!

Koronavirüs arasından sonra ilk maçta ayağı iki yerden kırılan Fernando Muslera'nın sahalara ne zaman döneceği net olarak belli olmazken, Galatasaray'da teknik heyet kaleci transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sırada yer alan Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan için önümüzdeki günlerde görüşmelerin gerçekleşmesi bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kaleci transferi için yönetim harekete geçti. Rize deplasmanında yıldız oyuncu Fernando Muslera'nın sakatlanması ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olması teknik heyeti transfer arayışlarına itti. Yedek kaleci Okan Kocuk'un performansından memnun kalmayan teknik ekibin, yönetime Volkan Babacan ismini verdiği öğrenildi. Başakşehir'de bu sezon Mert Günok'un arkasında kalan milli kaleci için nabız yoklayan Aslan'da yönetim de hamle yapmaya hazırlanıyor. Başakşehir kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir görüşme gerçekleştirecek olan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, milli kaleciyi resmen isteyecek. İki kulüp arasındaki görüşmelerin kısa bir süre içerisinde yapılması beklenirken, gelecek sezon sonunda oynanacak Euro 2020 turnuvası da dikkate alındığında Volkan Babacan'ın da düzenli olarak oynamak istediği biliniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0