Oğulcan Çağlayan, Galatasaray'da 4 milyon TL kazanacak!

Oğulcan ÇağlayanGalatasaray'a gelebilmek için Çaykur Rizespor ile sözleşmesini fesheden ve kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atan Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmenin detayları belli oldu. 24 yaşındaki yıllık 4 milyon TL kazanacak. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'a transfer olabilmek için Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini fesheden Oğulcan Çağlayan'ın kontratının detayları belli oldu. Galatasaray'ın 2 yıllığına anlaştığı Oğulcan Çağlayan yıllık 4 milyon TL kazanacak. 24 yaşındaki oyuncu 2 milyon TL imza parası alacakken bunun 1 milyon TL'sini 1 Ocak 2021 tarihinde alacak. Genç forvetin sözleşmesinde milli takıma seçilmesi durumunda da ekstra bir bonus maddesinin yer aldığı ifade edildi. 

Oğulcan Çağlayan bu sezon Rizespor'da 24 resmi maçta 4 gol - 2 asistle mücadele ederken, toplamda 1490 dakika süre aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0