Ryan Babel kaderini kendisi belirleyecek!

Galatasaray'da sezon sonunda büyük bir transfer operasyonu gerçekleşmesi beklenirken, teknik direktör Fatih Terim bu sezonu dışarıda geçiren isimler hakkında kararlarını vermeye başladı. Ajax'a kiralanan ancak sezon sonunda geri dönen Ryan Babel'e bir şans daha tanıyacak olan Terim, yıldız oyuncunun durumuna göre transferde rotasını belirleyecek.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da 1-2 ay önce ayrılığına kesin gözüyle bakılan Ryan Babel’e yönetim ve teknik heyet bir şans daha verme kararı aldı. Kiralık olarak gittiği Ajax’ta bekleneni veremeyen, erken form tutmak için İstanbul’a dönen ve Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmana çıkan Hollandalı futbolcu, yeni sezon hazırlık kampında yer alacak. Teknik direktör Fatih Terim, 1+1 yıllık daha kontratı olan tecrübeli futbolcuya hazırlık maçlarında forma verecek. 

Ryan Babel’in yeni sezonda takımda kalmasının en önemli nedeni sözleşmesi sona erince kulübü Monaco tarafından geri çağırılan, bir daha da kiralık verilmeyeceği Galatasaray’a tebliğ edilen Henry Onyekuru’nun transfer planlarından tamamen çıkmış olması.. Babel eğer kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirirse yeni sezonda Onyekuru’nun yerine sol kanadın yeni sahibi olacak. Yönetim ayrıca, yıllık 2.5 milyon Euro alan yıldız oyuncudan indirim de isteyecek.

Öte yandan Hollandalı futbolcu, sosyal medya hesabında Galatasaray antrenmanından video paylaşarak “Bu yolculuk henüz bitmedi” mesajı ile oynama isteğini gösterdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0