Villa küme düşerse Trezeguet ayrılacak!

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirecek ve gençleştirecek olan Galatasaray'da transfer listesinin ilk sıralarında yer alan isim oldukça tanıdık, Mahmoud Trezeguet.. Kasımpaşa'dan geçtiğimiz sezon Aston Villa'ya transfer olan Mısırlı oyuncu takımının küme düşmesi halinde ayrılacağını açıklamıştı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu için en büyük aday ise kuşkusuz Galatasaray! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Aston Villa bugün Arsenal ile sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Son 12 Premier Lig maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen ve ateş hattının tam ortasında kalan Villa’nın ligden düşüşü bugün Arsenal maçında kesinleşebilir. Galatasaray’ın gözü de işte bu maçta olacak. Çünkü Aston Villa düşerse, Mısırlı yıldız Trezeguet takımdan ayrılacağını kulübüne kesin bir dille bildirmişti. 

Sarı-Kırmızılı yönetim daha önceki senelerde de gündeme gelen Mısırlı oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmeler sonrasında 25 yaşındaki kanat oyuncusuyla her konuda anlaşma sağladı. Hedef, yıldız futbolcuyu 2 yıllığına kiralayıp satın alma opsiyonunu alabilmek. Aston Villa ligden düşerse, Galatasaray’ın eli güçlenecek ve kulüpler arasında görüşmeler başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0