RJ Hunter kimdir?


Önümüzdeki sezon Basketball Champions League'nde mücadele edecek olan Galatasaray Doğa Sigorta kadrosunu Türk Telekom'dan RJ Hunter ile güçlendirdi. Galatasaray, RJ Hunter ile 1 yıllığına anlaştığını resmen açıkladı. 

R.J HUNTER KİMDİR?
Peki RJ Hunter kimdir? Ronald Jordan Hunter aslen şutör guard olarak iki numaralı pozisyonda forma giyiyor. Kariyerinde geçen sezon ilk kez Amerika dışında tecrübe yaşayan 1993 doğumlu 1.98 boyundaki oyuncu hiç kuşkusuz Avrupa basketboluna uygun oyun yapısı ile dikkat çekiyor.

2015 yazında Boston Celtics tarafından draft edilen Hunter, toplamda 45 maçlık NBA deneyimi yaşadı. Chicago Bulls ve Houston Rockets organizasyonlarında forma giyen Hunter, bir sonraki sezonda ise NBA G-League'de boy göstermeye başladı. Bu organizasyonda 126 maça çıkan 26 yaşındaki şutör guard, Avrupa'ya gelmeden önce 44 maçta düzenli olarak görev yaptı. BayHawks ve Red Claws formaları giyen Hunter maç başına 33 dakika ortalamasıyla süre bulurken, 18.4 sayı - 5.3 ribaund - 4 asist ortalamalarını yakalayarak dikkat çekti. Avrupa'daki ilk sezonunda Türk Telekom forması altında geçiren Amerikalı oyuncu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonda 16 maçta görev yapmış ve maç başına 24 dakika sahada kalırken, 9.8 sayı - 3.3 ribaund - 2.8 asist ortalamalarını yakalamıştı. RJ Hunter ayrıca FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 13.8 sayı - 2.3 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Basketbol gündemindeki son gelişmeler için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0