RJ Hunter resmen Galatasaray'da!

Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesini uzatmasının ardından transfere hız veren ve yerli rotasyonunu Barış Ermiş, Ragıp Berke Atar, Eray Aydoğan transferleriyle tamamlayan Galatasaray, Alex Hamilton'ın ardından ikinci yabancı transferini de yaptı. Galatasaray, Türk Telekom'dan RJ Hunter'ı transfer ettiğini resmen açıkladı. 
Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 3. sırada tamamlayan ve gelecek sezon Basketball Champions League'nde mücadele edecek olan Galatasaray Doğa Sigorta, Aaron Harrison'ın takımdan ayrılmasının ardından doğan skorer eksiği RJ Hunter ile takviye etti.  Galatasaray, geçtiğimiz sezon Türk Telekom forması giyen RJ Hunter'ı 1 yıllığına kadrosuna kattığını resmen açıkladı. 

RJ Hunter, Türk Telekom formasıyla Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonda 16 maçta görev yapmış ve maç başına 24 dakika sahada kalırken, 9.8 sayı - 3.3 ribaund - 2.8 asist ortalamalarını yakalamıştı. RJ Hunter ayrıca FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 13.8 sayı - 2.3 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0