Sekidika için ilk aday Kayserispor!

Galatasaray'da devre arasında kadroya katılan Jesse Sekidika gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne giremezken, Nijeryalı oyuncunun yeni sezonda kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. Sekidika için ilk aday ise son haftalarda ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor.. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; devre arasında Eskişehir'den transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Jesse Sekidika yeni sezonda mevcut yabancı kuralı sonrasında kiralanacak oyuncular arasında yer alıyor. Nijeryalı kanat oyuncusu için bir süredir Kayserispor'la görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Anlaşma sağlanırsa, Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla birlikte Sekidika'yı gönderebileceği iddia edilirken bu transferde ilk önceliğin yetenekli oyuncunun oynama garantisiyle birlikte kiralanması olarak belirlendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0