Seri için prensip anlaşması sağlandı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezonun planlamasını yapmaya devam ediyor. Deneyimli teknik adam ligin ikinci yarısındaki performansından oldukça memnun olduğu Jean-Michael Seri'nin bir yıl daha takımda kalmasını isterken, Fulham ile yapılan görüşmelerde prensip anlaşması sağlandı.

Haber Global'de yer alan habere göre; Galatasaray, sezon başında takıma kiralık olarak transfer ettiği Fildişili orta saha oyuncusu Jean Michaël Seri'nin 1 yıl daha kiralanması için Fulham ile prensip anlaşmasına vardı. Anlaşma Londra temsilcisinin Premier Lig'e yükselememesi durumunda geçerli olacak. Fulham bitmesine 4 hafta kalan Championship'te 4. sırada bulunuyor. Londra temsilcisi sezonu ilk iki sırada bitirirse doğrudan Premier Lig'e çıkacak. Ligi 3 ila 6. sıra arasında bitirirse play - off oynayacak. 

Jean Michaël Seri de bir sezon daha sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor. Tecrübeli oyuncu sezonun ilk yarısında eleştirilse de ikinci yarıdaki performansıyla dikkat çekmişti. Jean-Micheal Seri bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 34 maçta 2 gol - 4 asist'lik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0