Arda Turan antrenmanlarda dikkat çekiyor!

Galatasaray'a 9 yıl sonra geri dönen Arda Turan fit vücuduyla dikkat çekerken yapılan antrenmanlardaki istekli ve hırslı tavrıyla da gözlerden kaçmadı. Fatih Terim'in Arda'nın bu halinden memnun olduğu öğrenilirken 33 yaşındaki oyuncunun ilk 11'in vazgeçilmez ismi olmak için çalıştığı ifade edildi. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Yeniden Galatasaray’a dönen Arda Turan konusunda yaşanan gelişmeler teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Tecrübeli oyuncunun, form durumunun bir hayli iyi olduğu öğrenilirken, idmanlardaki performansıyla eski günlerini aratmadığı belirtildi. Bu anlamda 33 yaşındaki futbolcunun, gelecek sezon eskiden olduğu gibi takımın vazgeçilmezlerinden olabileceği bildirildi. Arda’nın ortaya koyduğu futbolla, Fatih Terim’in de gözüne girdiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

FCN Blog ekibinin Arda Turan transferiyle ilgili yorumlarını izlemek için: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0