Galatasaray, Abdoulaye Doucoure'yı gündemine aldı!

Abdoulaye Doucoure
Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da hedef orta sahaya bir an önce takviye yapmak. Jean Micheal Seri'yi takımda tutmak için çalışmalarına devam eden Cimbom, Premier Lig'den bir başka ismi daha gündemine aldı. Galatasaray, Abdoulaye Doucoure'yı istiyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Jean Michael Seri'nin takıma yeniden katılıp katılmayacağı belirsizliğini korurken Sarı-Kırmızılı kurmaylar son derece zorlu bir hedefin peşine düştüler. Galatasaray, Premier Lig'de küme düşen Watford'un merkez orta saha oyuncusu Abdoulaye Doucoure için İngiliz kulübü ile masaya oturacak. 

Galatasaray, Watford ile görüşerek piyasa değeri 20 milyon euro civarında olan Doucoure'yi 1 yıl kiralamanın hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılıların Maicon'dan kazanılan 1.4 milyon euroyu Watford'a teklif edeceği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0