Çifte transfer için Polonya'ya çıkartma!

Yeni sezonda kadrosunu gençleştirme ve güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, scout ekibiyle yaptığı toplantıların ardından transfer listesini yönetime verdi. Listenin ilk sıralarında bulunan Lech Poznan'lı iki oyuncu için yönetim resmen harekete geçti ve Polonya'ya hareket etti. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da orta saha için harekât resmen başlıyor.. Sarı-Kırmızılılar, bir süredir gündemde olan Jakub Moder ve Kamil Jozwiak transferini bitirmek amacıyla Polonya’ya çıkarma yapacak. Cimbom’un bu transfer sürecinde işi bir hayli zor görünüyor. Özellikle Moder’le Leipzig’in de ilgilenmesi, genç oyuncunun piyasasını yükseltiyor. Galatasaray, 21 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışırken, Leipzig’in doğrudan bonservisle işi bitirmek istemesi, kulübü Lech Poznan’ın da iştahını kabarttı. Sarı-Kırmızılı yönetimin Polonya’ya temsilci gönderme sebebi de, zora giren sürece daha somut adımlarla ve bire bir görüşmelerle dahil olabilmek.

MALİYETİ DAHA YÜKSEK
Leipzig devreye girene kadar Moder’in Galatasaray’a yeşil ışık yakmış olması da, Aslan’ın iştahını kabartan bir diğer unsur. Gündemdeki diğer Polonyalı Jozwiak için de aynı görüşmede gerekli girişimler yapılacak. Genç yıldızın maliyeti, takım arkadaşı Moder’e göre daha yüksek. Sarı-Kırmızılılar kiralama talebinin Poznan cephesinde uygun görülmemesi ihtimaline karşılık yeni bir formülü de hazır tutuyor.

ÇOK ÖNEMLİ BİR YATIRIM OLACAK
Şu sıralarda Belhanda, Feghouli, Babel gibi yıldızlarını satma ihtimali bulunan Sarı- Kırmızılılar, buradan gelecek paralarla hem Kamil Jozwiak’ın hem de Jakub Moder’in doğrudan bonservislerini alma seçeneği üzerinde duruyor. İki genç yıldız hem saha içi hem de gelecek açısından önemli bir yatırım olarak görülüyor. Ancak Polonya kulübünün Moder ve Jozwiak için ne kadar bonservis talep edeceği, bu hafta yapılacak görüşmeden sonra netleşecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0