Galatasaray, James Rodriguez ile görüştü!

James Rodriguez
Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da orta sahaya yapılacak hamleler merak konusu olurken İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. İspanyollar, Galatasaray'ın James Rodriguez ile görüştüğünü ve Türkiye'ye gelmeyi isteyip istemediğini sorduğunu iddia etti. 

Libertad'dan Sergio Valentin'in haberine göre Galatasaray, James Rodriguez ilk teması kurdu ve gelmek isteyip istemediğini öğrendi. Menajeriyle yapılan görüşmede, Galatasaray'ın maaşın tamamını ödeyemeyeceğini de ilettiği ve Real Madrid'in maaş konusunda yardımcı olması durumunda transferi gerçekleştirebileceklerini iletildiği kaydedildi. Yıldız futbolcu, İspanyol ekibinden 10 milyon euro garanti ücret alıyor.

Real Madrid'in, 1 yıl sözleşmesi kalan yıldız oyuncusunu bonservissiz bırakmaya hazır olduğu ve İngiltere Premier Lig'den taliplerin de bulunduğu bilgisi de paylaşıldı. Bu aşamada vatandaşı Radamel Falcao'nun Galatasaray'da olmasının, Rodriguez için önemli bir tercih sebebi olabileceği de vurgulandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0