Galatasaray, Lerma'yla anlaştı ancak kulübünü ikna edemedi!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, orta sahaya takviye yapmak için girişimlerde bulunuyor. Jean Micheal Seri'yi takımda tutmak isteyen Cimbom, gözünün Bournemouth'un orta saha oyuncusu Jefferson Lerma'ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar oyuncuyla anlaşmış olsa da kulübü kiralama teklifine sıcak bakmadı. 

Galatasaray'da takımdan ayrılan isimlerin ardından orta sahada büyük bir boşluk oluşurken transferde girişimler hızlandı. Jean Micheal Seri'yi takımda tutmak isteyen Cimbom, Seri'nin yanına Jefferson Lerma'yı almak için İngiltere'de çalışmalarda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar yıldız oyuncuyla görüşmeler de anlaşma sağlasa da Bournemouth'ı ikna edemiyor. 

İspanya basınından Fransisco Gonzales’in haberine göre; Lerma’nın Galatasaray’da oynamaya evet dediği ama sarı-kırmızılı ekibin, futbolcunun kulübü Bournemouth’u henüz ikna edemediğini yazdı. Geçtiğimiz sezon Premier Lig’den düşen ve bu yüzden kadrosundaki mevcut oyuncuları elinde tutmakta zorlanan İngiliz ekibi, Galatasaray’ın bu durumu fırsata çevirip, kendilerinin sıkıştırılmasından son derece rahatsız. Oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılıların bu talebi olumlu karşılanmadı. Lerma’yı yüksek maliyeti sebebiyle Championship’te tutması bir hayli zor olan Bournemouth, oyuncuyu bonservisiyle elinden çıkarmak istiyor. Haberde, İngiliz ekibin Kolombiyalı oyuncuyu, sonuna kadar satmak için uğraşacağı fakat sonuca ulaşamazsa 25 yaşındaki liberoyu Galatasaray’a kiralayacağı kaydedildi.

JEFFERSON LERMA KİMDİR?
Peki Galatasaray'ın gündemindeki Jefferson Lerma kimdir? 25 Ekim 1994 doğumlu olan Kolombiyalı Jefferson Lerma, futbola ülkesi takımlarından Atletico Huila'da başladı. Burada gösterdiği performansın ardından İspaonyol ekibi Levante'ye transfer olan 1.79 boyundaki orta saha oyuncusu La Liga deneyiminin ardından 28 milyon euro karşılığında Bournemouth'un yolunu tutmuştu. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon Premier Lig'de 33 maçta görev alırken 1 gol - 2 asist ile mücadele etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0