Diagne bir döndü, pir döndü!

Geçtiğimiz sezon Club Brugge'a kiralanan ancak yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı kalan ve sezonun büyük bir bölümünü oynamadan geçiren Mbaye Diagne yeni sezon öncesinde teknik direktör Fatih Terim tarafından kampta denenecek. Senegalli oyuncu bir haftadır gerçekleştirilen antrenmanlardaki istekli görüntüsüyle alkış aldı..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Mbaye Diagne yuvaya bir döndü pir döndü.. Senegalli santrfor şu ana kadar antrenmanlarda gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Özellikle ikili mücadelelerde savunma oyuncularına top göstermemesiyle dikkat çeken Diagne, yıldız isim Radamel Falcao ile forma rekabetini sonuna kadar zorlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonu Club Brugge'de kiralık olarak geçiren tecrübeli golcü, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Türkiye'de ise bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu rekoru hâlâ 30 golle Diagne'de..

Senegalli golcü oyuncu daha önce yaptığı açıklamada Belçika ekibinde haksızlığa uğradığını ve futbolu çok özlediğini belirtmişti. Teknik direktör Fatih Terim de golcü oyuncunun geleceğine kamptaki durumuna göre karar verecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0