Muslera'nın sözleşmesi dondurulacak!

Rize deplasmanında rakibinin müdahalesi sonrasında ayağı iki yerden kırılan Fernando Muslera rehabilitasyon çalışmalarının ardından saha çalışmalarına başlarken, Uruguaylı kaleci için karar verildi. Sezonun ilk yarısını Fatih Öztürk ile geçirecek olan Galatasaray'da yıldız kalecinin lisansı sezon ortasına kadar dondurulacak. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Fernando Muslera'nın geçirdiği ağır sakatlığın ardından kaleye Fatih Öztürk takviyesi yapan Galatasaray'da, sezonun ilk yarısı için çizilen yol haritası da belli oldu. İki ay önce Rize'de ayağı iki yerden kırılan Muslera, rehabilitasyon çalışmalarının ardından Florya'da idmanlara çıkmaya başladı ancak Ocak ayından önce sahalara dönmesi mümkün gözükmüyor. Şu an sözleşmeli 13 yabancıya sahip olan Galatasaray, orta sahaya takviyeler yapacak ve kontenjanı dolarsa Muslera'nın sözleşmesini donduracak. Sezonun ilk yarısında lisans çıkartılmayacak Uruguaylı 1 numara, ocak ayında takıma geri dönecek.

33 yaşındaki Fatih Öztürk'le sezona başlayacak Galatasaray'da yedek kaleci Okan Kocuk ise kulübede oturacak. Sezonun ilk yarısında büyük rekabete girecek Fatih-Okan ikilisi, Muslera iyileşene kadar kaleyi koruyacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0