Gündemin ilk sırasında Kalu var!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim mutlak suretle kanat oyuncusu transferini istiyor. Deneyimli teknik adamın transfer listesinde yer alan Samuel Kalu için yönetim harekete geçerken, oyuncunun menajeri de iki kulüp arasındaki görüşmelerde başrol oynuyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in kadroya takviye istediği kanat transferine yoğunlaşmış durumda.. Transfer listesinin gündemindeki 1 numaralı isim ise Fransız temsilcisi Bordeaux'da forma giyen Samuel Kalu.. Henry Onyekuru'nun ayrılmasının ardından takıma mutlaka bir kanat takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim de bu transferi çok istiyor. Deneyimli teknik adam uygun şartlar altında kadroya katılmasını istediği Nijeryalı oyuncu için Galatasaray yönetimi Fransız kulübüyle görüşmelere başladı. 

22 yaşındaki Kalu için daha önce satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılmış ancak oyuncunun transfere sıcak bakmasına rağmen Bordeaux yönetimi gelen ilk teklifi kabul etmemişti. Galatasaray yönetiminin bu hafta bir kez daha Bordeaux yönetimiyle görüşerek ilk teklifini arttıracağı ve transferi gerçekleştirmesi bekleniyor. Oyuncunun menajeri William D'avila da iki kulüp arasındaki görüşmelere katılırken, ünlü menajerin daha önce Galatasaray ile sıcak ilişkilerde olması da bu transferde yönetimin elini güçlendiren detaylar arasında yer alıyor. 

2023 yılına kadar sözleşmesi olan Samuel Kalu, geçtiğimiz sezon Bordeaux formasıyla 22 maçta 1 gol- 2 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0