Feghouli için Katar'dan teklif var!

Galatasaray'da geleceği belirsiz isimlerden birisi olan ve gelen tekliflerin değerlendirilmesi beklenen Sofiane Feghouli için sürpriz bir gelişme yaşandı. Yıllık yüksek ücretinin yanı sıra geçtiğimiz sezonki performansıyla teknik direktör Fatih Terim'in gözünden düşen Cezayirli yıldız oyuncu için Katar'dan teklif geldi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a  geleceği belirsiz olan Sofiane Feghouli'den iyi haber geldi. Türk Telekom Stadı'nda geçtiğimiz günlerde yöneticilerle buluşan bir menajerin, kendisine takım arayan Sofiane Feghouli için Katar'dan 5 milyon euro'luk teklif getirdiği öğrenildi. Takımın adıyla ilgili bilgi verilmezken Al Duhail ya da Al Sadd olabileceği belirtildi. Galatasaray'dan bonuslar dahil 4.5 milyon euro kazanan Feghouli'nin Katar ekibiyle yapacağı görüşmede isteyeceği rakam kalıp kalmayacağını netleştirecek.

FEGHOULI, BELHANDA VE DIAGNE GÜNDEMDE..
Feghouli bir Katar takımı ile görüşürken gönderilmesi düşünülen diğer oyuncular için de bazı temaslar olduğu belirtiliyor. Diagne'ye Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Wehda takımının talip olduğu haberleri geliyor. Belhanda'yı ise İtalya Serie A'dan Sampdoria'nın istediği şeklinde bilgiler var. Ancak resmi bir görüşme olmadığı ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0