Martin Linnes için Trabzonspor iddiası!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon yabancı sınırına takılan ve sezonun ilk yarısını kadro dışı geçirdikten sonra sezonun ikinci yarısında da istediği süreleri bulamayan Martin Linnes için flaş bir iddia ortaya atıldı. Omar Elabdellaoui'nin transferi sonrasında kadroda rotasyon oyuncusu olmasına kesin gözüyle bakılan Norveçli oyuncu için Trabzonspor'un satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istediği iddia edildi.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor transfere hızlı bir giriş yaparken, Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısı Martin Linnes'i de kadrosuna katmak için harekete geçti. Sağ bekte Joao Pereira ile kısa bir süre önce sözleşme yenileyen Karadeniz ekibi, Galatasaray'da geçtiğimiz sezon aradığı süreleri bulamayan Martin Linnes'i de satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.  Sözleşmesini geçtiğimiz sezon yenileyen ve yıllık 1.4 milyon Euro maaş alan Martin Linnes, bu maaşında fedakarlık yapması durumunda Trabzonspor yeni bir hamle daha yapacak. 

2021 yılında sözleşmesi tamamlanacak olan Martin Linnes için kiralama teklifi yapan Karadeniz temsilcisi oyuncunun satın alma opsiyonunu da almak istiyor. Galatasaraylı yöneticilerin, gelecek olan teklifi teknik direktör Fatih Terim ile birlikte değerlendirerek yanıtlaması bekleniyor. 

Hatırlanacağı üzere, Trabzonspor geçtiğimiz sezon yaz döneminde yabancı sınırlaması nedeniyle ismi federasyona bildirilmeyen Martin Linnes'i kiralamak istemiş ancak transfer son anda iptal olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0