Galatasaray ligin seyircili oynanması için TFF'ye başvurdu!

Mustafa CengizSpor Toto Süper Lig'de yeni sezonun fikstürü çekilirken Galatasaray ligin 3. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynayacak. Koronavirüs nedeniyle 1 Ekim'e kadar seyircisiz oynanacak maçlarla ilgili Cimbom, TFF'ye başvuruda bulundu ve maçların seyircili oynanmasını istedi.

TFF geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Süper Lig'de karşılaşmaların %30 kapasite ile 1 Ekim'den itibaren seyircili oynanabileceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde çekilen fikstürde 3. haftada Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanacak olması nedeniyle Cimbom'dan TFF'ye başvuru geldi. Mustafa Cengiz, GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Ligin ilk haftadan itibaren maçların seyircili oynanmasını TFF'den talep ettik. Taraftarımızdan tribüne hücum etmesini istiyoruz." sözlerini söyledi. 

GALATASARAY'DA GAZİANTEP VE FENERBAHÇE MAÇLARI SEYİRCİSİZ
Süper Lig'de TFF kararını değiştirmezse ilk 3 hafta seyircisiz oynanacak. Bu kapsamda Galatasaray'ın ligin ilk haftasında oynayacağı Gaziantep ve Fenerbahçe maçları seyircisiz oynanacak. 

Galatasaray'da yeni transferin takıma neler katacağının konuşulduğu Eski Açık'ı izlemeyi unutmayın! 


Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0