Galatasaray'da kaptan Arda Turan!

Arda Turan
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde İstanbulspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yokluğunda kaptanlık yapacak isim de belli oldu. Galatasaray'a 9 yıl sonra geri dönen Arda Turan, kaptanlık pazubandını koluna taktı.

Gelecek sezon yeniden Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, Florya'da çalışmalarına devam ederken İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yapıldı. Karşılaşmaya Cimbom, Okan-Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Saracchi-Taylan-Arda-Emre Kılınç-Feghouli-Babel ve Mbaye Diagne 11'yle başladı. Karşılaşmada yeni sezondaki takım kaptanı da belli oldu. Galatasaray'a 9 yıl sonra geri dönen Arda Turan, İstanbulspor maçında kaptanlık pazubandını koluna taktı. Tecrübeli oyuncunun Muslera'nın yokluğunda kaptan olması bekleniyor.

Galatasaray'da yeni transferin takıma neler katacağının konuşulduğu Eski Açık'ı izlemeyi unutmayın! 


Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0