Galatasaray, Moder için görüşmeleri sürdürüyor!

Jakub Moder
Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken orta saha için gündemdeki isimlerden olan Jakub Moder hakkındaki son gelişme belli oldu. Cimbom, Polonyalı yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

Transfere hareketli giren Galatasaray'da sağ bek, kaleci ve rotasyondaki parçalar tamamlanırken orta saha ise büyük soru işareti konumunda yer alıyor. Mario Lemina'yı yeniden kiralamaya hazırlanan Cimbom'da transfer edilmesi için büyük uğraş verilen Jakub Moder konusunda son gelişme belli oldu. Salim Manav'ın haberine göre; Jakub Moder'in kulübü Lech Poznan, Galatasaray’dan zorunlu satın alma opsiyonu istiyor. 1 yıl kiralık + zorunlu satın alma opsiyonu. Satın alma opsiyonunun rakamında anlaşma henüz sağlanamadı. Tarafların görüşmelerine devam ettikleri öğrenildi. 

JAKUP MODER KİMDİR?
Peki Galatasaray'ın gündemindeki Jakub Moder kimdir? Lech Poznan'da forma giyen Jakub Moder, 1999 yılında Polonya'da doğdu.  Kariyerine Polonya'nın Warta Poznan takımında başlayan genç futbolcu, 2015 yılından beri Lech Poznan takımında forma giyiyor. Morder bu sezon 26 maçta 5 gol - 4 asist ile oynadı. 21 yaşındaki oyuncu, 6- 8-10 numara pozisyonlarında görev yapıyor ve iki ayağını da kullanıyor. Gençliği, dinamizmi ve düşük maliyetiyle Terim'in iki yönlü orta saha kriterine uyuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0