Galatasaray'ın EuroLeague Women'daki rakipleri belli oldu!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray, EuroLeague Women'a katılma hakkı kazanmıştı. Sarayın Sultanları'nın gruptaki rakipleri bugün çekilen kuraların ardından belli oldu. 

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımının, EuroLeague Women 2020-21 sezonu normal sezonundaki grubu ve rakipleri belli oldu. B Grubu'nda yer alacak olan Sarayın Sultanları, UMMC Ekaterinburg, Sopron Basket, Bourges, Familia Schio, TTT Riga, Basket Landes ile Girona ve Sepsi arasındaki mücadelenin galibi ile rakip oldu. 

14 Ekim 2020'de başlayacak olan normal sezonda, 16 takımın mücadele vereceği A ve B Gruplarına ayrılmış olan 8'er takım, play-off mücadelesi verecekler. Grup maçlarının sonunda sıralamada ilk 4 içinde yer alan takımlar, play-off oynama şansını kazanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0