Galatasaray, Oscar Cabezas'a imzayı attıracak!

Oscar Cabezas
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray takımı gençleştirmek için scout ekibinin verdiği liste doğrultusunda girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda bu doğrultuda sürpriz bir ismi kadrosuna katıyor. Galatasaray bonservisi elinde bulunan Kolombiyalı stoper Oscar Cabezas'u transfer ediyor. 

Galatasaray'da tüm camia orta sahaya yapılacak transfere odaklanmışken yönetimden beklenmedik bir hamle geldi. Cimbom stoper hattına takviye yapıyor. Win Sports'tan Pipe Sierra'nın haberine göre; Oscar Cabezas'in bugün sağlık kontrolü için İstanbul'a gidecek ve Galatasaray'a imza atacak. 

OSCAR CABEZAS KİMDİR? 
Peki Galatasaray'ın gündeminde yer alan Oscar Cabezas kimdir?  23 yaşındaki Oscar Cabezas, futbola ülkesi takımlarından Club Juanito Moreno’da başladı. Brezilya takımlarından Atletico Paranaense’nin dikkatini çeken Cabezas, daha sonra CA Rosario ve Patriotas takımlarında top koşturdu. 2017 yılında Patriotas ile 34 kez forma giyan Kolombiyalı stoper 24 Ocak 2018'de Rosario Central'a kiralık olarak transfer edildi. 22 Aralık 1996 doğumlu 1.80 boyundaki stoper geçtiğimiz sezonu ise boş geçirdi.  Cabezas,  Arjantin'deki 2013 Güney Amerika 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda üç ödül kazanarak Kolombiya'yı U17 seviyesinde temsil etmişti. 

Galatasaray'ın orta sahaya hangi ismi alabileceğini öğrenmek için Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0