Gremio, Belhanda'ya talip oldu!

Younes BelhandaGalatasaray'da bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve bir süredir ismi Arap kulüpleriyle anılan Younes Belhanda konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Faslı yıldıza Brezilya'dan talip çıktı. 

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden ve kadro planlamasını yapan Galatasaray'da takımdan gönderilmek istenen Younes  Belhanda'ya yeni bir talip çıktı. A Spor'un haberine göre; Brezilya ekiplerinden Gremio, Younes Belhanda için Galatasaray'a 2.5 milyon euroluk bir teklif yaptı. Cimbom bu teklifi kabul ederken Brezilya ekibi Belhanda ile anlaşırsa transfer gerçekleşecek. 

30 yaşındaki Younes Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla 33 resmi maçta görev yaparken, 7 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Omar Elabdellaoui'yi Almanya'dan hangi takım istemişti? Yeni transferin takıma neler katacağının konuşulduğu Eski Açık'ı izlemeyi unutmayın! 


Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0