Galatasaray'dan Gabriel için Benfica'ya teklif!

Gabriel benfica
Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da hedef orta sahaya bir an önce takviye yapmak. Mario Lemina'yı yeniden kiralamaya yakın çok yakın olan Cimbom, Benfica'nın yıldızı için de teklif yaptı. Galatasaray, Benfica'nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Gabriel için satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor.

A Bola'nın haberine göre, Galatasaray, Gabriel için Benfica'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Ancak Benfica yönetimi bu teklifi reddetti. Haberde Portekiz ekibinin, Arsenal yönetiminin geçtiğimiz haftalarda Gabriel için yaptığı teklifi de reddettiğine yer verildi. Gabriel'e İspanya ve İngiltere'den başka taliplerin de olduğu ortaya çıktı. 

"60 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ"
Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira, Galatasaray'a Gabriel'in 60 milyon euro serbest kalma bedelini iletti. Ancak tüm bunlara rağmen yeni teknik direktör Jorge Jesus'un Gabriel'i 11'de düşünüp düşünmediği belirsiz. Gabriel'in ilk 11 garantisi olmadığı için önümüzdeki dönemlerde durumların değişebileceği aktarıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0