Süper Lig'in yeni ekibi Sekidika'yı istiyor!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Jesse Sekidika'nın yeni sezonda yabancı kontenjanı göz önüne alınarak Süper Lig'den bir takıma kiralanması bekleniyor. Nijeryalı oyuncunun düzenli olarak forma giyeceği bir takıma kiralanmasını isteyen teknik direktör Fatih Terim, oyuncunun gelişimini de yakından takip edecek. 

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısını TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da geçiren ve devre arasında sözleşmesini feshederek Galatasaray'a imza atan Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika, sezonun ikinci yarısında pek fazla forma şansı bulamamıştı. Buna rağmen genç oyuncuyu yeni sezon öncesi yaz kampında görmek isteyen teknik direktör Fatih Terim, düzenli olarak oynayabileceği bir takıma kiralanmasına onay verdi. Süper Lig'de bazı takımların ilgisini çeken Jesse Sekidika'ya son olarak ligin yeni takımlarından Hatayspor talip oldu. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0