Göztepe, Yunus Akgün'ü istiyor!

yunus akgünGalatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından geçen sezon A takımda zaman zaman şans verilen ancak bu sezon o şansların uzağında kalan Yunus Akgün için teklifler gelmeye devam ediyor. Sezon ortasında sözleşmesini uzatan 20 yaşındaki hücum oyuncusu için Göztepe talip oldu.

Galatasaray’ın genç yeteneği Yunus Akgün, Süper Lig kulüplerinden Göztepe’nin radarına girdi. Cimbom'da genç oyuncunun düzenli oynatılma şartıyla kiralık verilmesine sıcak bakılıyor. Detaylı görüşmeler bu hafta içerisinde gerçekleşecek. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in de onay vermesi halinde Yunus Akgün yeni sezonda kiralık olarak Göztepe forması giyebilir. 

Hücum hattında her iki kanatta forma giyebilen Yunus, hücumcu merkez orta saha pozisyonunda da görev yapabiliyor. Genç oyuncu bugüne kadar lig ve kupada Galatasaray forması altında toplamda 21 maçta görev yaptı ve 5 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0