Radamel Falcao: Arda Turan'ın takıma katkısı olacaktır.

Radamel Falcao: Arda Turan
Galatasaray'ın yıldızı Radamel Falcao,  Volvocarco Instagram canlı yayınında Carlos Montoya’ya yeni transfer Arda Turan hakkında konuştu ve Arda'nın takıma çok katkısının olacağını söyledi. Bu sezon büyük bir heyecanla çalışacaklarını söyleyen El Tigre, fizik olarak da fit kalmaya gayret ettiğini ifade etti. 

ARDA TURAN'IN GELMESİNDEN MUTLU OLDUM
Arda Turan’ın Galatasaray’a gelmesinden çok mutlu oldum. Atletico Madrid’de çok güzel iki yıl geçirdik birlikte. Onun oyun şekli bana çok uygun. Kendine has bir stili var ve herkese yardımı dokunacak, takıma çok katkısı olacak.

ANTRENMAN TEMPOSU SIKLAŞTI
Bugünlerde antrenman temposu sıklaştı. Sezon öncesi çalışmalar her zaman zordur çünkü çok efor ister. Bu sezon daha iyi bir performans sergilemek ve hedeflere ulaşmak için hep büyük bir heyecanla çalışacağız.

FİZİK ÇALIŞIYORUM 
Fitness salonunda çalıştım. Bu dönemi kendim açısından bir fırsata çevirerek, fiziksel gelişim için çalışmalar gerçekleştirdim. Mümkün olduğunca fit kalmaya gayret ettim. Burada bir saha var, o yüzden koşma fırsatım da oldu. O süreci bu şekilde geçirdim.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0