Jakub Moder ve Kamil Jozwiak için sıkı pazarlık!

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, aynı zamanda gençleştirme operasyonu da gerçekleştirmek istiyor. Bu bağlamda teknik direktör Fatih Terim, scout ekibiyle birlikte hummalı bir çalışma gerçekleştirirken transferde yetkili isimler de Lech Poznan forması giyen Jakub Moder ve Kamil Jozwiak için sıkı bir pazarlık halinde..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; önümüzdeki sezon için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, bir taşta iki kuş vuracak gibi görünüyor. Sarı-kırmızılı ekipte, geçtiğimiz sezon orta sahada forma giyen Nzonzi, Michael Seri, Mario Lemina ve Selçuk İnan ile yollar ayrıldı. Seri ve Lemina için yapılan görüşmelerden de henüz sonuç alınamadı. Ayrıca sol kanatta da fırtına estiren Henry Onyekuru'nun koltuğu halen boş duruyor. Bu nedenle temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, Polonya pazarına yöneldi ve teknik direktör Fatih Terim'in önerisiyle Lech Poznan'da forma giyen Jakub Moder ve Kamil Jozwiak'ı gündemine aldı.

RESMİ TEKLİF YAPILDI
İki genç oyuncu için Lech Poznan kulübü ile hemen temaslara başlanırken konu Polonya basınına da taşındı.  Polonyalı gazeteci Piotr Rutkowski, "Galatasaray, Lech Poznan'dan Moder ve Jozwiak için resmi teklifini iletti." diye yazdı. Ayrıca sarı-kırmızılı ekibin, 21 yaşındaki Moder için 3.5 milyon Euro kiralık + 5 milyon Euro zorunlu satın alma, 22 yaşındaki Kamil Jozwiak içinse, 1.5 milyon euro kiralık + 3 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu bulunan bir teklif sunduğunu iddia etti. Şimdi gözler bu iddialarla ilgili Galatasaray'dan gelecek açıklamaya çevrildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0