Scott Piri sonunda geldi!

Galatasaray'da uzun süredir teknik ekibe katılması beklenen Scott Piri konusun sonunda resmiyet kazandı. İtalyan antrenör Alberto Bartali'nin pandemi süreci sonrasında ülkesi İtalya'ya dönmesi ve ligde son 8 hafta takımın başında olmaması nedeniyle teknik direktör Fatih Terim ekibinde değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam daha önce birlikte görev yaptığı Amerikalı performans uzmanını ekibine kattı. 

Koronavirüs salgını sonrasında ülkesi İtalya'ya dönen Alberto Bartali'nin yerine teknik ekibine takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, uzun yıllar birlikte çalıştığı Amerikalı antrenör Scott Piri'nin ekibine katılmasını istedi. Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından yeni sezon çalışmalarında yaklaşık 1 haftayı geride bırakan Galatasaray'da yeni kondisyoner Scott Piri olurken, bir süredir "tabir-i caizse yolu gözlenen" performans antrenörü bu akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Scott Piri'nin akşam saatlerinde Florya'nın yolunu tutarak teknik direktör Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirmesi ve yarın sabahtan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0