Sıra geldi orta sahanın merkezine!

Yerli rotasyonunu güçlendiren ve ilk yabancı transferini de Omar Elabdellaoui ile gerçekleştiren Galatasaray'da gündem orta sahaya yapılacak takviyeler.. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda bu bölgeye en az 3 takviye yapması beklenen Galatasaray'da yönetim bir an evvel bu transferleri sonuçlandırmak istiyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sıra orta saha takviyesine geldi. Teknik direktör Fatih Terim, en az 3 transfer isterken Younes Belhanda satılırsa bu sayı dörde yükselecek. Aslan, bu hafta içinde ilk olarak Mario Lemina'yı bitirecek.. 2 milyon Euro'luk ücretinde %25 indirimi kabul eden 27 yaşındaki oyuncu için Southampton'la temasa geçen Galatasaray yönetimi kiralama bedeli ödemeden bu transferi gerçekleştirmeye çalışıyor. Gabonlu yıldızın yanında orta sahaya en az 2 takviye daha yapılması gündemde yer alıyor. 

Gündemdeki isimler geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Fulham'a dönen Seri ve Lech Poznan'ın genç dinamosu Jakub Moder! 

BÜTÇE ŞİMDİLİK ARTIDA!
Maicon'u 1 milyon 430 bin Euro'ya Al-Nasr'a satan Galatasaray, sözleşme uzatmadığı için kadro dışı bırakılan genç oyuncu Mustafa Kapı için Lille'den 220 bin Euro yetiştirme bedeli alacak. Şu an transfer için 1 milyon 650 bin Euro bütçeye sahip olan Galatasaray, bu bütçeyle Seri'yi tekrar kiralamanın yanı sıra Jakub Molder'i de satın alma opsiyonlu kiralamaya çalışacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0