Kaan Ayhan gemileri yaktı!

Galatasaray'da çok uzun süredir transfer gündeminde yer alan Kaan Ayhan eşine az rastlanır bir harekete imza attı. Sözleşmesindeki çıkış maddesini ödeyen Sassuolo'ya imza atması beklenen milli savunmacının transferi henüz resmiyet kazanmış değil.. Kaan Ayhan ise daha önce prensip anlaşmasına vardığı Galatasaray yönetimine "beni alın" mesajı gönderdi. 

Ajansspor'da yer alan habere göreSassuolo'ya transfer olması beklenen ancak transferi henüz resmiyet kazanmayan Kaan Ayhan daha önce prensip anlaşmasına vardığı Galatasaray'a gitmek için tabir-i caizse direniyor. 31 Temmuz’a kadar 2.5 milyon Euro’yu Fortuna Düsseldorf’a ödeyememesi nedeniyle Kaan’ı kadrosuna katma şansını o an itibarıyla yitiren ve oyuncuyu İtalyan Sassuolo’ya kaptıran Galatasaray için başarılı futbolcu bir hamle daha yaptı. “Bir şekilde beni Galatasaray’a getirin” diye sarı-kırmızılı yetkililere haber gönderen Kaan, Sassuolo ile yapacağı sözleşmenin sonuna da “3 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi koydurmak istediğini bildirdi. Hem oyuncu tarafı, hem de Galatasaray cephesi Florya'da buluşma yaşanması için kiralama seçeneklerini de sorguluyor

GALATASARAY'A GELMEK İSTİYOR
31 Temmuz öncesi Kaan Ayhan ile teknik direktör Erol Bulut da Fenerbahçe adına bir görüşme yaptı ancak Kaan, gönlünün Galatasaray’da olduğunu söyledi. Öte yandan milli futbolcu Trabzonspor’un 2.1 milyon Euro’luk maaş teklifini de geri çevirmişti. Kaan'ın, Galatasaray’a gelmesi durumunda maaşı 1.5 milyon Euro’yu geçmeyecek.

Almanya'da yaşayan gazeteci Fatih Demireli'nin verdiği son bilgilere göre; Sassuolo 31 Temmuz'a kadar geçerli olan maddenin bitmesine 5 saat kala hesaba 2.5 milyon Euro'yu yatırsa da, Düsseldorf tarafı, paranın ne zaman yattığı konusunda araştırma yapmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0