Lemina'nın alternatifi Elneny oldu!

Kadrosunu yaptığı 6 takviye ile güçlendiren Galatasaray’da artık tüm mesai orta sahaya yapılacak transferler için harcanmaya başladı. Sarı-Kırmızılı yöneticiler ilk olarak geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giyen Mario Lemina’yı bir yıl daha kiralamak adına kulübü Southampton ile görüşmelerini sıklaştırdı. Yönetim, bu hafta içinde İngiliz ekibi ile anlaşmanın tamamlanarak halihazırda İstanbul’da bulunan oyuncunun çalışmalara katılmasını hedefliyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Mario Lemina’yı yeniden kiralamak için Southampton ile görüşmeleri sürdüren Galatasaray yönetiminin transfer gündeminde ayrıca iki de tanıdık bir isim bulunuyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici menajeri tarafından Galatasaray’a önerildi. Teknik direktör Fatih Terim’in tecrübeli oyuncuya onay vermesi halinde Galatasaraylı yetkililer, Mehmet Ekici’nin menajeri ile masaya oturacak ve son yıllarda sakatlık problemi yaşayan futbolcuya ‘başarı odaklı’ bir kontrat sunulacak.

Bu arada geçen yıl Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve Arsenal’in yine kadrosunda düşünmediği Elneny’nin de menajerler aracılığıyla kulübe önerildiği öğrenildi. Eğer bu hafta Mario Lemina için yapılacak görüşmelerden sonuç alınamaması halinde Mısırlı orta saha oyuncusunun şartları sorulacak. İngiliz medyasında da, kendisine ilgi gösteren Türk kulüplerine rağmen önce Arsenal ile idmanlara çıkmaya karar veren Elneny'nin durumunu daha sonra değerlendireceği belirtiliyor. Londra ekibinin menajeri Mikel Arteta'nın tecrübeli oyuncuyu yeni sezonda kadrosunda düşünmediği ve büyük ihtimalle kiralanacağı iddia edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0