Maicon'un transferi resmen açıklandı!

Galatasaray'da uzun süredir beklenen ayrılık resmen gerçekleşti.. Bir buçuk sezondur Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr'da kiralık olarak forma giyen Maicon Roque'nin transferi konusunda resmi açıklama geldi. Brezilyalı stoper özel uçakla Riyad'a hareket etti.

Galatasaray tarafından yapılan resmi açıklamada Maicon'un transferi için 1 milyon 430bin Euro bonservis bedeli ödenirken, Brezilyalı savunma oyuncusu da kişisel hesabından bir veda mesajı yayınladı. Maicon yayınladığı mesajda "Hayatımın sonuna kadar kalbimin en güzel yerlerinde bu büyük camia olacak. Brezilya'dan bir taraftar daha kazandınız." ifadelerini kullanarak camiaya teşekkür mesajı yayınladı. 

2017/18 sezonunda 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında imza atan ve yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Maicon, bir buçuk yıllık Galatasaray kariyerinde bir lig şampiyonluğu yaşamıştı. 57 maçta Galatasaray forması giyen Brezilyalı stoper 6 gol - 1 asistlik performansla sadece savunmada değil, hücum tarafında da takımına yardımcı oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0