Pota altına ilk takviye Zach Hankins..

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı, yerli ve kısa yabancı oyuncu rotasyonunu tamamlamasının ardından uzun transferinde çalışmalara başladı. Daha önce yabancı transferde Alex Hamilton, RJ Hunter ve Darly Macon gibi isimlerle anlaşan Yenilmez Armada pota altına da Maccabi Rishon forması giyen Zach Hankins takviyesini yapmaya hazırlanıyor. 

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Galatasaray Doğa Sigorta pota altına ilk transferini gerçekleştirmek üzere.. Yerli oyuncu kadrosunu Barış Ermiş, Ragıp Berke Atar ve Eray Aydoğan ile güçlendiren Galatasaray Doğa Sigorta yabancı oyuncu kadrosunda da Tai Webster dışında tüm oyuncularını THY Euroleague takımlarına ihraç ederek önemli bir başarı göstermiş ve yeniden yapılanmaya gitmişti. Baş antrenör Ertuğrul Erdoğan ve staff ekibinin uzun süredir izlediği oyuncu grubu arasından ilk olarak kısa rotasyonunu oluşturan Sarı-Kırmızılılar pota altını İsrail Ligi finalisti Maccabi Rishon'un başarılı pota altı oyuncusu Zach Hankins ile güçlendirecek. 

1996 doğumlu Amerikalı oyuncu sezonun ilk yarısını Çek temsilcisi ERA Nymburk'da geçirirken, pandemi sonrasında İsrail Ligi takımlarından Maccabi Rishon ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0