Mbaye Diagne kampa katılacak!

Mbaye DiagneGelecek sezonun kadro  planlamasını yapmaya başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim forvet rotasyonu için kararını verdi. İmparator sezon başında Club Brugge'a kiralanan Mbaye Diagne'ye yeni bir şans vermeyi düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı golcü futbolcuyu kampa götürmeye karar verdi. 

Galatasaray'da Fatih Terim Mbaye Diagne için son kararını verdi. İmparator, 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Senegalli golcüye bir şans daha verme kararı aldı. Kiralık gittiği Brugge’de sorunlu bir sezon geçiren, geçtiğimiz günlerde de “Kendimi Galatasaray’a ait hissediyorum” çıkışı yapan Diagne, kampa katılacak. Milliyet gazetesinin haberine göre; Club Brugge'de sezon içerisinde kadro dışı bırakılan ve uzun süredir maç yapmayan Mbaye Diagne sezon başı kampına davet edildi. Teknik direktör Fatih Terim bu sezon sıkışık fikstür nedeniyle Senegalli oyuncuyu kadroda tutabilir.

GÜNDEMDEN HİÇ DÜŞMEDİ
Galatasaray'ın sezon başında Belçika'nın Club Brugge takımına kiraladığı Mbaye Diagne sezon içerisinde gündemden hiç düşmedi. FFP kapsamında önemli bir bonservisle satılması planlanan ve bu kapsamda sözleşmesine 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu konulan Senegalli yıldız oyuncu bu sezon bir çok polemikte adını geçirmeyi başardı. Belçika temsilcisine transferinden, ayrılığına kadar bir çok spekülasyonda başrol oynayan Diagne, yarım devresini kadro dışı kalarak geçirdiği Belçika macerasında 9 maçta 262 dakika sahada kaldı ve 4 gol kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0