Galatasaray, Jean-Ricner Bellegarde için görüşmelere başladı!

Jean-Ricner Bellegarde
Sezon sonunda kadrosunu gençleştirmeye yönelik hamleler yapacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, orta saha için istediği ismi Fransa'da buldu. Bu sezon sakatlıkları nedeniyle takımdan bir süre uzak kalan Gabonlu orta saha Mario Lemina'nın yeniden kiralanmasını istemeyen Terim, Lemina yerine Jean-Ricner Bellegarde'yi istiyor. Cimbom genç oyuncu için Strasbourg ile görüşmelere başladı. 

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ve Strasbourg, Jean-Ricner Bellegarde için görüşüyor. Tarafların 2 milyon Euroluk bir anlaşma üzerinde konuştuğu öğrenilirken Bellegarde'nin menajeri birkaç gün içinde Türkiye'ye geleceği ve oyuncunun yıllık maaşı hakkında kulüple görüşeceği iddia edildi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, oyuncunun transfer edilmesine onay verdi.

JEAN-RICHER BELLEGARDE KİMDİR?
Bu sezon 30 maça çıkan genç yıldız, 1 gol ve 1 asist yaparak takımına katkı sağladı. Jean-Ricner Bellegarde geçtiğimiz yıllarda Fransa U21 milli takımında forma giyerek bir üst kademeye geçişin sinyallerini vermişti. Transfermarkt verilerine göre 3.6 milyon Euro piyasa değeri olan genç orta saha oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. Fransız basınında Bellegarde ile İtalyan ekibi Fiorentina da ilgilendiği iddia ediliyordu.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0